29 Eylül 2012 Cumartesi

Kuzey Güney 8. Bölüm Son Sahne İzle

Kuzey yepyeni işine başladığı ilk günden hiç beklemediği bir süpriz ile karşılaştı..

Kuzey Güney 8. Bölüm Banu ve Güney Öpüşme Sahnesi

       Banu ile Güney'in arabanın içerisinde öpüşmesine tanık olan Kuzey çok sinirlenir.Ancak bunu Banu'nun yanında belli etmemeye çalışır.Banu gidince Güney'e çok sert tepki gösterir.Amacı ise tabikide Cemre'nin üzülecek olmasıdır.

Kuzey Güney 8. Bölüm İzle

          Nişan gecesinin galibi Banu'dur. Ancak Banu bu galibiyetle yetinmeyip daha fazlasını istemektedir.Babasından Güney ile ilgili yardım ister.Kuzey ise yepyeni bir işe ilk adımını atmıştır.Ancak ileride karşılaşacağı problemlerden habersiz yoluna devam etmektedir.

1.Kısım
2.Kısım

Kuzey Güney 8.Bölüm Fragmanı

Kuzey Güney dizisi 8. Bölüm Fragmanı..

Kuzey Güney 7.Bölüm Son Sahne

Kuzey Güney 7. Bölüm son sahnesi..

Kuzey Güney 7. Bölüm Nişan Sahnesi

Kuzey Güney 7. Bölüm Hastane Sahneleri

Kuzey ile Simay'ın hastane sahneleri..

Kuzey Güney 7. Bölüm Tek Parça İzle

                  Kuzey babası ile Ferhat'ı yanyana dostça görünce çılgına döner ve Ferhat'a saldırır.Bu arada midesinden rahatsızlanan Kuzey hastaneye kaldırılır.Babası ise hiçbirşeyden habersiz Ferhat'ı yanlış tanımanın üzüntüsünü yaşar.Cemre ise Banu'nun sinsi planına çoktan alet olmuştur bile.Sinanerlerin yeni reklam yüzü olan Cemre, başarısını annesi Gülten Hanım ile kutlamaktadır.Öte yandan açık hedef haline gelen Cemre'yi korumak isteyen Kuzey yetersiz kalır.Barış ile Venüs'ün nişan gecesinde olacakların önüne ise artık kimse geçemeyecektir.

27 Eylül 2012 Perşembe

Kuzey Güney 6. Bölüm Dövüş Sahnesi

Kuzey midesine çok büyük bir darbe alıyor..

Kuzey Güney 6. Bölüm Tek Parça Full İzle

        Güney, Kuzey'in o gece Cemre yüzünden o kadar çok içtiğini anlar ve artık nişanlısı Cemre, kardeşinin aşık olduğu kız olduğunun farkına varır.Güney'in biraz düşünmeye zamanı olacaktır.Bu iki nişanlının arasının bozuk olduğunu farkına varan Banu , bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirip Güney'e sahip olmak için ağabeyi Barış'tan yardım ister.

Kuzey Güney 6. Bölüm Fragmanı


25 Eylül 2012 Salı

Kuzey Güney 5 .Bölüm Fragmanı



Kuzey Güney 5. Bölüm Son Sahne

         Güney bunca geçen zaman aralarında yapmış olduğu bir bağdaştırma sonucunda kaza gecesi Kuzey'in Cemre yüzünde bu kadar çok içtiğinin farkına varır ve bunu Kuzey'in yüzüne söyler.Güney'in dudakları arasından çıkan bir cümle herkesi şaşkına çevirir.. "Sen benim sevgilime aşıksın"

Kuzey Güney 5. Bölümde Çalan Muhteşem Şarkı

         Kuzey Güney'nin 5. Bölümünden bir sahne ile Duman grubunun  " Rüyanda Görsen İnanma " şarkısından ortaya çıkan muhteşem bir klip..Mutlaka izleyin..


Kuzey Güney 5. Bölüm Cemre Kuzey Sahnesi

        Kuzey'in kendisini suçlu hissetmemesi için elinden geleni yapmaya çalışan Cemre Kuzey'i aramaya başlar.Cemre'nin Kuzey'i bulduğu yer çok anlamlıdır.


Kuzey Güney 5. Bölüm Tek Parça Full İzle

            Güney'in yerine 4 yıl boyunca hapiste Kuzey'in yattığını öğrenen Cemre müthiş bir hayal kırıklığına uğrar.Evleneceği adamı aslında hiçde tanımadığını fark eder.Bunun farkına varan Güney faturayı Kuzey'e kesmeye çalışır.Kuzey ise sorumluluğun kendisinde olduğunu düşünüp , Cemre ile Güney'in birbirinden kopmaması için çaba sarf eder.Ama bu çaba Cemre'yi Kuzey'e dahada fazla yaklaştırır.Ancak Kuzey için hiçkimse ve hiçbirşey kardeşi Güney'den daha önemli değildir.Cemre ile Güney'in arasındaki bağların zayıfladığının farkına varan Banu ise fırsatı iyi değerlendirmek istemektedir.İşte karşınızda yepyeni bölümüyle Kuzey Güney...

23 Eylül 2012 Pazar

Kuzey Güney 4.Bölüm Son Sahne

İşte Tekinoğlu ailesinin yıllardır sakladığı sırrın ortaya çıktığı an..Cemre'nin duydukları büyük bir şok etkisi yaratır.Cemre'nin bu sırrı öğrenmesi Kuzey'e bir adım daha yaklaşmasına neden olacaktır.

Kuzey Güney 4.Bölüm Kuzey ile Cemre Öpüşme Sahnesi

Cemre'nin Kuzey'in dudaklarına yapışması dizi severleri ekranlara kilitledi.Ancak Kuzey bu duruma Cemre'nin hiçde beklemediği bir tepki vermesi herkesin takdirini topladı.

Kuzey Güney 4. Bölüm Dövüş Sahnesi

Kuzey Güney dizisinden harika bir dövüş sahnesi..

Kuzey Güney 4. Bölüm İzle

Yepyeni ve son bölümüyle Kuzey Güney 4. Bölüm Karşınızda...

1.Kısım 2.Kısım

22 Eylül 2012 Cumartesi

Kuzey Güney 3. Bölüm Tek Parça İzle

Yepyeni heyacanıyla Kuzey Güney'in 3.Bölümü tek parça halinde karşınızda..

Kuzey Güney 2. Bölüm İzle

İçerideki hayatla dışarıdaki hayat arasında dağlar kadar fark olduğunu anlayan Kuzey'i çok zor günler bekler.Kendiside bunun farkındadır.Cemre ile Güney'i mutluluklar içerisinde görmesi için kanatır ve geçen 4 sene boyunca sadece kendisinin kaybettiğini anlar.Kuzey ise artık bulunduğu yerden uzaklaşmak ister.Ancak önündeki tek engel paradır.Bunuda dövüşerek kazanmak ister. Banu ise gün geçtikçe Güney'e daha fazla yaklaşır.Cemre tüm bu tehlikenin farkındadır ancak Güney'in başarı hırsı herşeyin önüne geçmektedir.Kuzey bir dövüş ayarlar Cemre ve Ali'de gelir.Ali'nin Cemre'ye söylediği bir gerçek herşeyi altüst eder.İşte son bölümüyle Kuzey Güney karşınızda.

1.Kısım
 
2.Kısım

21 Eylül 2012 Cuma

Kuzey Güney 1. Bölüm 2. Kısım

Kuzey Güney dizis 1. bölümünün devamı..

Kuzey Güney 1. Bölüm 1. Kısım


               Kuzey cezaevinden çıkar.Ancak yıllardır beklediği an hiçde hayal ettiği gibi olmaz.Babasına, annesine ve abisine bir yabancı gibi yaklaşır.Hayata dair herşeyden uzaklaştığının farkına varan Kuzey'i tek anlayan insan Ali'dir.Cemre'yi gören Kuzey eskiyi hatırlar ve biran önce bu duygudan kurtulmanın yollarını arar.İşte yepyeni bir dizi ve karşınız Kuzey Güney...

Kuzey Güney 1. Bölüm Fragmanı

Kuzey ve Güney, pusuladaki gibi resmen iki farklı yön , karakterleri ve hayalleriyle de farklı iki kardeştir. Birbirlerine olan saadakatleri dışında tek ortak noktalarıysa, babaları olan Sami'nin işlettiği simit fırınına sığamayacak kadar büyük hayallerinin olmasıdır. Kuzey askeri okul sınavlarını kazanıp, ileride başarılı bir subay olacak; Güney ise iyi bir üniversitede okuyup, hedeflediği kariyere doğru sağlam adımlarla ilerleyecektir. Ancak iki kardeşin hayallerinin gerçeğe dönüşebilmesi için kaderlerini de değiştirmeleri gerekmektedir.
Cemre ve annesi Gülten'in yaşadıkları mahalleye taşınmasıyla Kuzey ve Güney'in hayatında da yeni bir sayfa açılır. Cemre'nin varlığı, iki kardeşin yaşamına farklı bir  oluşum getirir. Üç yakın arkadaş, "aşkla" da bu dönemde tanışır. Kızının Tekinoğlu ailesiyle olan bağını onaylamayan Gülten Hanımın ise, Cemre'nin geleceğiyle ilgili daha farklı hayalleri vardır.
Sami ile mutsuz ve sevgisiz devam eden evliliğine yıllar içerisinde alışan Handan Hanımın, geleceğe dair hayallerini canlı tutan tek insan ise oğlu Güney'dir. Hem çalışkan, hem de kontrollü yapısıyla Güney, aynı zamanda Kuzey'in aile içinde oluşturduğu gerginlikleride sakinleştiren insandır. Üniversite sınavlarından bir gün önce, Kuzey ile Sami'yi karşı karşıya getiren durum, bütün ailenin hayatını altüst edecek "o geceyi" de yanında getirir. Tekinoğlu ailesinin yaşayacağı fırtınanın arkasındaki gerçek sebebi, Kuzey yıllar boyunca bir sır olarak kalbinin bir köşesinde tutmak zorunda kalacaktır.
Kuzey ve Güney, siyah ve beyaz olarak ayrılan karakterlerine rağmen, birbirlerine sıkı sıkıya bağlı iki kardeştir her daim... Tekinoğlu ailesini altüst eden "o gece" yaşandıktan sonra, iki kardeş paylarına düşen kaderi, ömür boyu sırtlarında taşıyacaktır.

Vizyonumuz

 

            Merhaba Kuzey Güney dizisi severler..Bildiğiniz gibi Kuzey Güney dizisi Türkiye'de çok sevildi ve tutuldu.Çok başarılı geçen bir sezonun ardından ikinci sezonada bomba gibi girdi.Öncelikle bu sayfanın amaçlarını söylecek olursak , Kuzey Güney dizisinin kaçıran siz değerli diziseverler hemen ertesi gün buradan izleyebilecek olmanızdır.Kuzey Güney dizisinin son bölümünü hiç başka yerlerde dolaşmak zorunda kalmadan buradan direk net ve kaliteli bir şekilde izleyebileceksiniz.Şimdiden herkese teşekkür eder yepyeni Kuzey Güney bölümlerinde buluşmak dileğiyle...